Hello world!

coming-to-europe-crowdfunding-verjaardagskalender

chiel_vaessen-kalender-48905_resized_0

 

Yahoo! Op deze pagina kun je de coming-to-europe-crowdfunding-verjaardagskalender bestellen en daarmee mijn reis naar Europa steunen. Voor jezelf of als cadeau, één of meerdere kalenders; het kan allemaal!

Mijn plan is om rond 1 juni aan te komen en 5 á 6 maanden later weer terug te gaan naar Uruguay. Lees hier ook mijn blog over deze trip.

Ik heb (met wat hulp van Salih en Mahayana) de 12 mooiste foto’s van mijn reis verzameld en gebundeld in een verjaardagskalender. Het is een verbeelding van twee jaar reizen waarmee ik graag deel wat ik allemaal heb gezien. Tegelijk is het een creatieve manier om geld te verzamelen om naar Europa te komen en mijn vrienden en familie op te zoeken.

Een paar praktische puntjes voordat je hiernaast het lijstje invult:

  • Eind mei / begin juni kom ik naar Nederland, ik verstuur de kalenders begin juli
  • De kostprijs van de kalender is ongeveer 10 euro, afhankelijk van het aantal dat ik kan laten drukken (vandaar ook dat ik ze pas kan versturen als ik weet hoeveel er besteld zijn)
  • De kalender die je ontvangt kan er iets anders uitzien dan op de foto’s, in ieder geval met onder iedere foto een beschrijving waar die is gemaakt
  • Wanneer je vragen hebt of speciale wensen, stuur me gerust een berichtje
  • Als je niet van bestel-formuliertjes houdt, stuur me dan ook gerust een email of WhatsApp bericht: travels@chielvaessen.nl of +31612198018
Je donatie kun je overmaken naar bankrekeningnummer NL65 RABO 0321128443 ten name van M.C. Vaessen. Als beschrijving kun je iets met ‘donatie’ of ‘gift’ opgeven.

 

Bestel hier je kalender!

 

(Ik heb het bestelformulier verwijderd, er zijn nog een paar kalenders, stuur me gerust een email als je er eentje wilt hebben.)

 

chiel_vaessen-kalender-18304_resized_0